fbpx
Йорданка Запрянова Водеща на предаването "ИЗБЕРИ ЗДРАВЕТО"
Силвия Абдо ТВ водеща на предаването "БГ ТАЛАНТ"
Иван Иванов ТВ водещ на предаване "ГЛАСЪТ НА МЛАДИТЕ"
Деница Вълева Кореспондент- гр. Ловеч
Казвам се Деница Вълева и съм на прага на завършването на Езиковата гимназия в родния ми град: Ловеч. Интересувам се от младежките дейности на локално, национално и международно ниво, което ми предоставя контакт до най-разнообразни млади и талантливи хора. Но тук ще отразявам най-интересните събития от град Ловеч, както и ще показвам историите на успелите младежи в различните области.
Моника Бояджиева Кореспондент-гр. Плевен
Казвам се Моника Бояджиева, уча в МГ „Гео Милев“ гр. Плевен. Макар и да съм интровертна личност, да общувам с хората е най-голямото ми хоби. Парадокс, но факт. От малка вярвам, че словото е правилният и най-истински начин човек да изрази себе си – затова и харесвам журналистиката. Пиша статии за своя и други уебсайтове, включително и нямам търпение да ви представя талантливите хора на Плевен тук. Освен това се занимавам с фотография и пътувам, за да съществувам!
Маринела Колева Журналист- гр. Гълъбово

Казвам се Маринела Колева (25 години), от град Гълъбово. Завършила съм бакалавър и магистър в УНСС, а в момента уча втора магистратура в УНИБИТ гр. София. Занимавам се с младежки доброволчески програми още от гимназиален курс на обучение. За мен бъдещето е в активните младежи.

Надя Трайкова Журналист-гр. Петрич

Казвам се Надя, на 18 години. Интересите са ми главно насочени към политиката и журналистиката. Започнах да се занимавам сериозно с журналистика през 2017, когато станах първият журналист от България в United Youth Journalists. Харесва ми да работя за МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА, защото ми дава възможност да се срещам с талантливи хора и мога да кажа, че предстоят много интересни интервюта!

 
Иван Попов Кореспондент- гр. Гоце Делчев
Аз съм Иван Димитров Попов на 18 години от Гоце Делчев, уча в ПМГ „Яне Сандански“ , изключително контактна личност  съм , знам как да задържа интереса на обкръжението си за повече от 8 секунди, обичам да спортувам и организирам събития, който активизират младежта, капитан съм на хандбалния  отбор в училище , както и мениджър на ученическия парламент , мотивацията винаги ме е съпътствала във всичко, което правя, защото правя ли нещо то е от сърце!
Дилбер Алиева Дигитален маркетинг
Понякога е трудно човек да опише себе си. Аз бих се описала като младо момиче обучило се в специалност маркетинг, мечтаещо за нови приключения и силно емоционална. Винаги съм готова да се уча още и да надграждам себе си. Обичам за помагам на хората и да виждам радостта в очите им. Въпреки "титлата" икономист светът през моите очи е много шарен!
Йорданка Веселинова Журналист

Йорданка Веселинова Дани, просто Дани. На 19 години от Дупница. Уча в СУ "Св. Климент Охридски", специалност журналистика. От дете си мечтая да помагам на хората, да ги лекувам. Да обаче с медицината не се разбрахме, поради което се насочих към журналистиката. За мен тя е средство да "лекуваш" не просто отделни личности, но и цялото общество от болести като задкулисие, манипулация, корупция...