fbpx

 

ОНЛАЙН АУДИО, ВИДЕО И ТЕЛЕВИЗИОНЕН КОНКУРС

ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ

2019

 

 

Ако чувстваш, че можеш да пееш

и с мечта за голямата сцена живееш,

Повече не се чуди,

за конкурса „ЗВЕЗДЕН МИГ“ се запиши!

 

Организатори на конкурса:

и

МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА

Медийни партньори:

МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА

Харесайте или последвайте фейсбук страницата на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА, за да следите публикациите за конкурса “ЗВЕЗДЕН МИГ”!

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ:

Цели на конкурса:

  • Популяризиране и стимулиране творческия потенциал на младите хора с изявени музикални заложби в областта на популярната, класическа и фолклорна музика.

ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ ЗВЕЗДЕН МИГ 2019 се провежда ежемесечно в три варианта- АУДИО, ВИДЕО И ТЕЛЕВИЗИОНЕН.

НАГРАДИ:

  • За индивидуални изпълнители, дуети и групи в категории: „ПОП ИЗПЪЛНИТЕЛИ“, „КЛАСИЧЕСКО ПЕЕНЕ“ и „НАРОДНО ПЕЕНЕ“

 Iва награда: Професионален студиен запис /запис, смесване и мастериране/, излъчване записа на изпълнителя в радио „СТАРТ“, + интервю в ТВ предаването „БГ ТАЛАНТ“ на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА /за спечелил участник от чужбина, интервюто ще бъде чрез видео връзка/.

IIра и IIIта награда: Участие в предаването „БГ ТАЛАНТ“ на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА /за спечелил участник от чужбина, интервюто ще бъде чрез видео връзка/.

Други награди:

Награда от Сдружение “Евтерпани” : Сдружение “Евтерпани” като партньор на Фондацията, ще награди от участниците, тези, които са ни направили впечатление без такса участие в:

– VІІІ Международен вокално-инструментален конкурс “Нови гласове и песни” Несебър, Стария град на 6 юли 2019 г. в зала “Сочи” – http://evterpani.blogspot.com/p/blog-page_1.html
– ІV Международен дистантен конкурс “Нови гласове и песни ” София 1 май-30 юли – http://evterpani.blogspot.com/p/blog-page_11.html
– Фестивал на българската песен (авторска песен) през юни в НИМ, Виена – http://evterpani.blogspot.com/2018/05/2-11.html

ВАЖНО:

  • Всички участници в телевизионния вариант на конкурса „ЗВЕЗДЕН МИГ“ ще получат своите видео записи от участието си в него за нетърговски цели.
  • Участниците в аудио варианта на конкурса ще бъдат излъчвани в специално предаване „ЗВЕЗДЕН МИГ“ по радио „СТАРТ“ на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА.
  • Няма ограничения за броя на участията на отделен изпълнител, дует или група в месечните издания на конкурса!
  • За АУДИО и ВИДЕО вариантите на конкурса, гласуването стартира при набиране на минимум 3 /трима/ участника от възрастова група. Ако тази бройка не се набере за определения месец, кандидатът си запазва правото за участие в следващото месечно издание на конкурса!
  • За ТЕЛЕВИЗИОННИЯ вариант на конкурса: подготовката за конкурса /демо записи, телевизионно заснемане и гласуване за определена възрастова група стартира при набиране на минимум 3 / трима/ участника от възрастова група. Ако тази бройка не се набере за определения месец, кандидатът си запазва правото за участие в следващото месечно издание на конкурса!
  • Участник може да се яви в повече от един от вариантите на конкурса в едно и също месечно издание!

 

В края на 2019г., спечелилите участници първи награди в различните възрастови групи в месечните издания на конкурса „ЗВЕЗДЕН МИГ“, ще се състезават във финален телевизионен вариант на конкурса за голямата награда: ПРОДУЦИРАНЕ НА ПЕСЕН И ВИДЕО КЛИП.

Гласуване:

Гласуването се извършва онлайн в реално време в сайта на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА http://media.zst-bg.org/ раздел „КОНКУРСИ“, конкурс „Звезден миг“ 2019. Можете да гласувате за един и същи участник от категория и възрастова група по веднъж на ден!

 РЕГЛАМЕНТИ:

Регламент на аудио вариант;

Регламент на видео вариант;

Регламент на телевизионен вариант.

Организаторите си запазват правото за изменение на регламента за участие в конкурса „ЗВЕЗДЕН МИГ“- 2019!

 УСПЕХ!