fbpx

НАШИТЕ ТАЛАНТИ- ЗОВ ЗА ПОМОЩ- ХРИСТИНА ГАРНИЗОВА

Автор: admin
Публикувано: 12.3.2018

 

Здравейте, мили приятели, познати и непознати. Казвам се Христина и съм на 30 години. Родена съм в град Плевен, но живея в София.

 

 

 

 

 

 

 

От малка рисувам. На 19г. започнах да уча моден дизайн и това е висшето ми образование. Сега уча графичен дизайн. Запалих се от един курс по фотошоп, който преминах успешно със сертификат.

Преди около 16 години ми поставиха диагноза – Атаксия, чиито прогнози не са положителни – според медицинските източници заболяването е свързано с промяна в походката, загуба на равновесие и нарушаване на координацията между мускулите в цялото тяло. За съжаление до момента не е открито генерално лечение на заболяването…

Преди 10 години боледувах от вирусна инфекция, което ме срина и се наложи да започна да използвам инвалидна количка за придвижването си. През тези 10 години досега аз и семейството ми търсихме хиляди варианти да възвърна предишното си състояние, защото аз не съм от хората, които се предават.През тези години освен всички проблеми бях и студентка – рисувам и желая да продължавам.

Преди 7 години реших да опитам лечение със стволови клетки в Германия. Събрах парите за манипулацията. Ефектът беше минимален, но все пак съм щастлива,че опитах! От болницата в Германия препоръчха да правя индивидуална рехабилитация. Когато се върнах в БГ не знаех какво да правя и към кого да се обърна…но нямах избор и се обърнах към частен център, тъй като държавата не ми отпуска нужната ежедневна риехабилитация, която заболяването ми изисква.

Посещавам въпросния медицински център и освен, че се поддържам с цел да не се влошавам, имам и доста подобрения. Рехабилитация, която посещавам е специална и индивидуална според моя проблем и лично моите засегнати мускули (КОИТО ЗАПОЧНАХА ДА ФУНКЦИОНИРАТ).

За да продължавам да се подобрявам и да изпълнявам плана, по който съм тръгнала естествено трябва и да продължавам да събирам средства.

Амбициозен човек съм и обичам работата си.

 

Създадох ФБ страница „Art by me“

Предлагам изготвяне на материали за печат, обработка на снимки, изработка на лого както и печат върху  тениски или рисунка с текстилни бои.

Моят брат Иван има същото генетично заболяване като мен.

 

МИЛИ ПРИЯТЕЛИ, ПОЗНАТИ И НЕПОЗНАТИ, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ СЪПРИЧАСТЕН, ДОРИ И С МИНИМАЛНА ПОМОЩ, НЕКА ПРАТИ СВОЕТО ДАРЕНИЕ НА ДАРИТЕЛСКАТА МИ СМЕТКА:

Христина Гарнизова
ProCredit Bank
Специална дарителска сметка: BG48PRCB92301033489619
BIC: PRCBBGSF

 

 

Нека продължаваме да вярваме, че чудеса се случват! Ще съм благодарна, ако вярвате с мен!