fbpx

ИСТАНБУЛ и ОДРИН и новия аквариум в МОЛ ” Емаар ” с WATERGARDEN – 18.07.19 г., 25.07.19 г., 01.08.19 г., 08.08.19 г., 15.08.19 г., 22.08.19 г., 29.08.19 г. хотел ” Vatan Asur ” – 104 лв.

Автор: admin
Публикувано: 18.7.2019

ДАТИ : 18.07.19 г., 25.07.19 г., 01.08.19 г., 08.08.19 г., 15.08.19 г., 22.08.19 г., 29.08.19 г.  

Цена  с  код YMG1 : 104 лв.

Редовна  Цена : 145 лв.

 

 

Eкскурзия до Истанбул – мечтания град
Посещение на желязната църква „Свети Стефан“ и най-новият МОЛ „Емаар“ с новият аквариум и Пеещите Фонтани във  WATERGARDEN İSTANBUL

 

София – Истанбул – Одрин – София

4 дни / 2 нощувки / 2 закуски

1 ден София – Истанбул
Отпътуване от София – пл. “Ал. Невски”  в  20:00 ч.,  Пазарджик – в 21:00 ч. от бензиностанция  Шел, магистрала “Тракия”, Пловдив – в 22:00 ч. от OMV пред хотел Санкт Петербург; Хасково – в 23:00 ч. от  бензиностанция  OMV  (преди  града). Нощен преход по  маршрут – София –  Пловдив – Хасково – Харманли – Капитан  Андреево – Истанбул.

2 ден Истанбул
Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел по избор 3* или 4* (Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч). Кратка почивка. Панорамна обиколка с автобус на гр. Истанбул /срещу допълнително заплащане/: историческият център на града – Синята джамия (само отвън), площад „Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика „Св. София” (само отвън), преминаване по моста над Златния рог, преминаване в азиатската част на града по въжения мост над пролива Босфор” – чудо на строителната техника, фото – пауза край Босфора. Обиколката продължава с посещение на българската желязна църква „Свети Стефан“, намираща се на брега за залива Златен рог. Връщане в хотела. Свободно време или по желание (срещу доплащане) посещение с местен екскурзовод на византийската базилика “Св. София” (с входна такса) – построена от Константин Велики през 4 век и реконструирана от Юстиниан през 6 век. След обяд по желание * (срещу доплащане при мин. 15 човека) посещение на небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела. По желание* (срещу доплащане) вечеря в атрактивно заведение с много музика и танци в  www.garmuzikhol.com ресторант с турска шоу-програма /куверта включва програма, вечеря и 2 напитки по избор/или вечеря на кораб по Босфора /куверта включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки/. Свободно време за разходка и пазар. От 20:30 ч. – по желание вечеря в Нощувка.

 

3 ден Истанбул
Закуска. В 09:00 ч. разходка с кораб по Босфора / по желание /. Обиколката започва с разходка покрай Европейския бряг на Босфора до крепостта „Румели Хисар”. Ще имате възможността да снимате великолепните дворци „Долма бахче” и „Чираан”. По бреговете на Босфора ще видите старинни дървени вили, дворци от мрамор, крепости, както и един от символите на града – „ Девическата кула ”. По време на обиколката ще видите и къщите, в които са снимани част от прословутите турски сериали. Продължителността на тура е около 1 час и 30 мин. Свободно време за посещение на Египетския пазар с възможност да се потопите в морето от подправки, ядки, плодове и много сувенири или с предварителна резервация от 11:30 ч. – посещение / по желание / на новия султански дворец Долма бахче с екскурзовод. След обяд по желание (срещу доплащане) отпътуване за Азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част на града, където, ще посетим най-новият МОЛ в Истанбул – EMAAR. В този нов аквариум с подводна зоологическа градина, ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва – змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като HUGO BOSS, GUESS, GUCCI, HERMES, LC WAIKIKI, VICTORIA’S SECRET, ZARA, KEMAL TANCA, HOTIC, ALTINBAS и др. Свободно време за шопинг и продължаване към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – където, ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за “най-големият” басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. 
ИЛИ Вечеря на кораб по Босфора с турска шоу-програма, вечеря и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Връщане в хотела. Нощувка.

 

4 ден Истанбул – Одрин – София
Закуска. От 08:30 ч. / по желание / посещение на увеселителния парк “Миниатюрк” – един уникален парк за малки и големи, представляващ забележителностите на цяла Турция в умален мащаб – www.miniaturk.com.tr. Отпътуване за Одрин. Разглеждане на българската църква “Св. Св. Константин и Елена”, най-голямата джамия в Турция – Селимие, известните покрити одрински базари. Възможност за посещение на борсата за покупки на ниски цени на перилни препарати, баклава, локум, маслини и домашни потреби. Свободно време за обяд. Отпътуване за България. Пристигане в София, на пл. “Александър Невски” след 22.00 часа .

 

Промо цена с код YMG1: 104 лева

Доплащане за самостоятелна стая – 60 лв.
Цена за трети възрастен – 104 лв. 
Цена за дете до 6 год. настанено с двама възрастни – 69 лв. 
Цена за дете от 7 до 12 год. настанено с двама възрастни – 89 лв. 

Пакетната цена включва:
* транспорт с туристически автобус 3*; 

* две нощувки със закуски  в  хотел  Vatan  Asur  или подобен  в  Истанбул;
* екскурзоводско обслужване по време на пътуването;
* разглеждане на Одрин – БОНУС;
* медицинска застраховка.


Реклама:

Искаш ли да работиш откъдето и когато можеш и да увеличиш дохода си?

Възползвай се от нашата доказана Система за Увеличаване на Дохода INSPIRE!


Пакетната цена не включва:
* Пътни и гранични такси, паркинги и магистрали – 20 лева ( задължително заплащане )

* Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод с посещение на желязната църква “Свети Стефан”    – 15 eвро

* Посещение на Сапфир с билет за изкачване с асансьор на небостъргача и билет за  виртуална разходка кино 4 D – 22 евро
* Разходка с кораб по Босфора – 17 евро
* Вечерна автобусна разходка с посещение на МОЛ EMAAR с Аквариума /входната такса за аквариума се заплаща допълнително/ и МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL – 17 евро + 55 ТЛ за Аквариума;
* Посещение на двореца „Долма бахче„ с екскурзовод на български език и входна такса – 25 евро
* Гар Мюзик хол – 29 евро
* Вечеря на кораб с неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки – 40 евро

* Принцови острови – 15 евро, за месец – юли , август  и  септември .

Допълнителни екскурзии: минимум 20 души

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 5 дни преди началната дата

Необходими документи

валиден задграничен паспорт ,

за  деца  до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация от не пътуващия/те родител/и, че разрешават на детето си да напуска границите на Р. България.

*Няма визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваната страна
Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Турция, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на местните ни партньори. 

Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.97 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“ с „  ЗД  ЕВРОИНС “ АД и номера на застрахователната полица е : 0650000197 / 001.

 

При проявен интерес, попълнете и изпратете ЗАЯВКА за участие. Представител на туристическата агенция ще се свърже с Вас за подробности около пътуването. ПРИЯТНО ЗАБАВЛЕНИЕ!


Харесайте Фейсбук страницата на МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА: