fbpx

Успелите в БГ- Нели Македонска- Цветкова

Автор: admin
Публикувано: 29.3.2018

РАБОТА И УДОВОЛСТВИЕ СЪЧЕТАНИ В ЕДНО

Казвам се Нели Македонска – Цветкова на 27 години. Завършила съм бакалавърската и магистърската си степен в Университета за национално и световно стопанство. От 2016 година съм и докторант към Катедра „Икономика на туризма“, като изследвам ролята на европейските структурни и инвестиционни фондове за развитие на туризма в селските райони в България. Желанието ми за изследване по тази теми произтича от работата ми като експерт „Европейски проекти“ вече близо 5 години.

 

 

От 2014 година имам собствен бизнес в сферата на консултантските услуги. Фирмата  ми се казва НиЛ Консулт и се занимава с разработване, управление, изпълнение и отчитане на проекти по различни европейски и донорски програми. Работя успешно с фермери, микро, малки и средния предприятия, публични организации и др. на територията на цялата страна.

През последните две години насочих голяма част от усилията си към развитието на неправителствения сектор, тъй като за мен е важно да правиш неща, които носят не само лично удовлетворение, но и полза за обществото. Разработвам различни проекти, свързани най-вече с развитието на селските райони като фокусът пада върху младите хора, живеещи там.

За мен инструментът за развитието на тези райони у нас са именно младежите, носители на инициативност, предприемачески дух и целеустременост. Затова работя и по различни проекти, насърчаващи предприемачеството, гражданската активност, създаващи условия за развитие на бизнес, предоставящи обучения за повишаване на квалификацията и уменията на младите хора.

 

Смятам, че всеки един млад човек може да се развива, стига да си постави точните цели и да работи усърдно за тях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Харесайте ФБ страницата на „МЛАДЕЖКА МЕДИЙНА ГРУПА“ЗОВ ЗА ПОМОЩ- ХРИСТИНА ГАРНИЗОВА